Itt is találkozhatunk

Megtalálhatóak vagyunk erre is meg arra is.

A két évente megrendezett Csillagpont ifjúsági találkozón szervezetünk régóta jelen van különféle formában. Az utóbbi Csillagpontokon mi vezettük a Középiskolás pontot, ahol a találkozó témáját segítünk elmélyíteni különböző programok segítségével: szemináriumokon, workshopokon, előadásokon és reggeli áhítatokon is részt vehetnek a diákok az SDG-s ponton. Ezenkívül fontos megemlíteni, hogy mindig teltházas Exodus szabaduló sátrunkat csak itt szoktuk megépíteni, de a Szövetség ládái logikai játékunk is bevetésen van ilyenkor. Több alkalommal nálunk kapott helyet a “Nikodémusok órája” című program is, ami nem más, mint egy esti beszélgetés Jézussal – az anonim kérdésekre meghívott lelkészeink keresik azokat a válaszokat, amelyeket Jézus mond(ana). 2023 nyarán is lesz Csillagpont! A részleteket keresd honlapjukon és Instagram, Facebook oldalukon!  Szeretettel várunk Titeket az SDG-Középiskolás ponton!

Az IKON egy budapesti ifiknek szervezett, kétnapos találkozó. Megtalálsz minket egy-egy szeminárium vezetőiként, a Korzón, ahol bemutatkoznak az ifjúsági szervezetek, és gyakran elvisszük a Szövetség ládái logikai játékunkat is!

IVK

Az IVK egy országos, 2023-ban már háromnapos, Ifjúságépítők által szervezett ifivezető képzés. Ezen az alkalmon a legtöbb ifjúsági szervezettel meg lehet ismerkedni, ezért minket is megtaláltok a Expon, ahol szeretnénk minél több ifjúsági munkással találkozni. Ugyanígy több önkéntesünk jelen van résztvevőként is, hiszen fontos, hogy folyamatosan képezzük magunkat, kapcsolatokat építsünk és feltöltődjünk a szolgálatra!